Voor de Fiets

Solar fietsenstalling met transparante solar panelen:

Het aantal elektrische fietsen neemt in een snel tempo toe in Nederland. Ruim 60% van de verkochte fietsen een elektrische fiets ? Er is dus een redelijke kans dat een aantal van uw gasten of medewerkers met een elektrische fiets naar school of het werk komt. Zonneoverkapping.com levert en installeert solar fietsenstallingen vanaf 2 of 4 of tot wel 100 fietsen, u noemt het maar. De elektrische fiets is een zeer duurzaam vervoersmiddel en past dus precies in deze tijd van bescherming en Milieu. Met schone zonne-energie kunt u de elektriciteit opwekken die nodig is voor voor dat de elektriciteit die nodig is voor de elektrische fiets, scootmobielen, elektrische scooter enz.

 

 

Diverse mogelijkheden

Zonneoverkapping.com levert solar fietsenstallingen waarbij de fietsen in één rij naast elkaar staan (enkelzijdig) of waarbij de fietsen naast en tegenover elkaar staan (dubbelzijdig). Het frame van de solar fietsenstalling is een sterke Aluminium constructie welke als optie ook in elke RAL kleur kan worden geleverd. Het dak is voorzien van onze transparante Solar panelen. Standaard is de fietsenstalling een open constructie maar kan ook gesloten geleverd worden met eventueel elk type fietsklemmen, geïntegreerde Led verlichting en oplaadpunten voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen. Kiest u voor een geheel gesloten solar fietsenstalling dan kunt u de zijwanden laten uitvoeren in Hout, Dibond in allerlei kleuren, Kunststof enz.

Vraag er om via onze website of op [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »