Zonneoverkapping.com maakt onderdeel uit van Scala Outdoor Living. Uw specialist in buiten leven & langer buiten verblijven. Op deze website vind u informatie m.b.t. onze Solar veranda’s en carports. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.

solar-veranda-zelfbouw
DepontiOverkapping28-Nebbiolo (5)
273987310_611232643664485_8380322743501640312_n
solar-carport

Zonneoverkapping biedt de perfecte combinatie. Ten eerste blijft er een grote hoeveelheid licht naar binnen komen.  Bovendien blijft het ook langer warm. Door onze transparante solar panelen komt er een prettige hoeveel zonlicht door. U krijgt dus geen onprettig broeikas effect. De glas-glas zonnepanelen binnen een hoge opbrengt zonneenergie. Met deze opgewekte energie is het mogelijk uw verlichting en elektra aansluitingen onder de kap van stroom kunt voorzien. Afhankelijk van het aantal zon uren en het aantal panelen, kunt u vaak ook nog genieten van de teruglevering.

Een solar veranda kan zowel vrijstaand als aan het huis gemonteerd worden. Voorzie u zonneoverkapping van glazen (veiligheidsglas) schuifwanden en u houd het buiten langer warm. Voorzie de veranda van inbouw heaters. Of kies voor opbouw heaters en u kunt zelfs in de winter nog vertoeven onder uw veranda.

Bekijk ook:
schuifwand oplossing bekijken, terras heaters aanbod of bijvoorbeeld wellness voor uw tuin.

Onze zonneoverkappingen worden gemaakt van Red Class wood.  Maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden. Ook voor de afwerking zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Naast de houten overkappingen bieden we ook aluminium veranda’s (zonder zonnepanelen) in een aantal vaste maten. Beiden soorten veranda’s zijn te voorzien van glazen schuifwanden.

De materialen die we gebruiken zijn zo milieuvriendelijk als mogelijk. Zowel hout als montagematerialen voldoen aan strenge eisen. Ook de veiligheid is van belang, voor zowel onze mensen als u en uw omgeving.

Lees meer over onze werkwijze