Lariks/ Douglas Carport 5 x 3,6 meter

€8.012,40
* Stukprijs: €9.695,00 / Stuk
Levertijd: 0

Lariks /Douglas zonnepanelen carport - 5138 MM X 3596 MM - VRIJSTAAND

Met de vrijstaande Lariks/Douglas solar overkapping van Zonne-overkapping.com kunt u zelf energie opwekken via zonnepanelen. Ons gecertificeerde Douglas hout is speciaal bewerkt , waardoor het zeer geschikt is als constructiehout en heeft van nature een wat donkerder kleur , dan vuren hout. Doordat Douglas hout geen schadelijke impregneer stoffen bevat is het een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd hout..

Bij een vrijstaande Lariks/Douglas carport dient u rekening te houden met de extra staanders en de helling van het dak, zodat dit geen belemmering vormt bij het inrijden. Het dak van de solar carport bestaat uit zonnepanelen van glas die zijn samengesteld uit twee lagen gehard veiligheidsglas met daartussen een folie van zonnecellen. Deze zonnepanelen hebben een hoog gemiddeld rendement van ca. 300 WP = 255 Kwh per jaar. Daarnaast bieden de zonnepanelen een lichtdoorlaatbaarheid van 10%. Hierdoor staat uw auto altijd koel onder de carport op warme zomerdagen. De glazen zonnepanelen zijn 4 x sterker dan gewone zonnepanelen en hebben een lange levensduur, doordat ze de meest extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan.

Standaard bestaat een carport met lichtdoorlatende zonnepanelen uit twee rijen welke worden gekoppeld met een aluminium glaskoppel profiel. De zonnepanelen in deze carport hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik). Als uw solar carport deels last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimizers. In een string van panelen kan schaduwvorming op één paneel al invloed uitoefenen op de prestaties van het gehele solar dak. Door gebruik van optimizers per paneel worden de prestaties per paneel geoptimaliseerd. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de carport dient een aparte groep te worden gemaakt.

Hieronder vindt u de specificaties van deze carport en de meerprijs opties. Een kwalitatief hoogwaardige installatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze montagepartners aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd.

 

Wat doen we voor u voor en bij montage?

Nadat het gehele traject van offertes tot verkoop is voltooid, Gaan we als definitieve controle bij twijfel de situatie samen met u bekijken en inmeten. Er wordt gekeken naar o.a de ondergrond, naar de mogelijkheid van energievoorziening, eventueel schaduw val en mogelijk belendende percelen. Mochten er zaken worden vastgesteld die afwijken dan de informatie voorheen, dan bekijken of dat een prijs gevolg heeft voor u of niet. 

De montage start bij ons veelal met het uitmeten van de funderingspunten en wat graafwerk. Als daarbij bestrating moet worden verwijderd voor de poer, doen wij dat en leggen die keurig terug zodra de fundering gereed is. Vervolgens start de opbouw van het frame zoals aan u bevestigd, worden de glasprofielen bevestigd en eventueel uitsparingen voor kabelwerk, spotjes enz.. gemaakt. Bij een basis Veranda of Carport tot 600 cm , is dit een lange dag met een tweetal timmerlieden. Dag twee komt de Solar elektricien erbij, en die gaat samen met de Timmerman de glaspanelen leggen. Zodra die liggen, gaat de elektroman verder met aansluiten en door lussen van panelen, omvormer ophangen en bekabeling tot de omvormer en eventueel verlichting maken. De timmerlieden werken de Veranda of Carport verder af op details. Al bij al plannen we meestal twee lange dagen met tenminste 2 tot 3 medewerkers. Is op het einde van de tweede dag nog niet alles 100% gereed, dan komen we aansluitend de derde dag terug voor afwerking en oplevering. 

In onze montageprijzen zit altijd: Inmeten - Montage zoals omschreven - eventueel nazorg binnen garantie - Montageverzekering. Voor de aanpassing van de meterkast indien dat aan ons ook is gevraagd, maken we altijd een aparte prijsopgave omdat dit zelden hetzelfde is bij iedere klant. 

 

Wat doen we niet:

Sleuven graven voor bekabeling - Hak - en breekwerk door funderingen en wanden .  

 

KENMERKEN LARIKS / DOUGLAS CARPORT - VRIJSTAAND

 

 • Afmetingen: 5138 mm (B) x 3596 mm (diep) x 2200 mm (H) onderkant gootbalk / 2650 mm (H)  onderkant muurbalk – dakhelling ca. 10°
 • Materiaal: Gecertificeerd en gelamineerd Douglas / Lariks Hout
 • Omvormer Basis: Enkelfase Omniksol (+DC Switch + WiFi) en wordt aan het dak aangepast.        Kan op aanvraag ook een andere zijn, meer of minderprijs wordt verrekend.
 • Dak - aantal zonnepanelen: 10 stuks | 10% lichtdoorlaatbare glas-glas panelen 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7.1 mm (dik) - Zwart Mono kristallijne siliciumcellen
 • Soort Bevestiging Vrijstaand
 • Aantal liggers 6 liggers
 • Aantal staanders 5 staanders ( uitgevoerd in staanders van 145 x 145 mm ) de dragende balken zijn 2400 x 65 of 70 mm. 
 • Schoren 8 stuks
 • Jaaropbrengst gemiddeld 3000 WP |2700 Kwh

(*gemiddeld verbruik 4 persoons huishouden 3000 Kwh - bron: Milieucentraal)

 • Kleur hout Onbehandeld hout
 • Kwaliteit hout : Ons toegepast Douglas / Lariks hout is voor u zorgvuldig geselecteerd. Ondanks dat, kan het hout kleine oneffenheden vertonen, scheurtjes of noestvorming die soms los zitten. Dit is gelijk met de charme van hout ook de algemene eigenschap en heeft geen nadelige invloed op uw constructie. Ook is het geen reden voor reclamatie. U staat er natuurlijk vrij in, maar ter verduurzaming en ook voor camouflage adviseren wij u het hout te behandelen met een milieu vriendelijke kleurbeits. Wij kunnen u hierin goed adviseren.
 • Garantie   Gecertificeerd hout - levensduur 20 jaar | 25 jaar product en opbrengst garantie op panelen
 • Prijs (incl. BTW) € 9695,-

 

Meerprijs | Minderprijs incl. BTW

 • Zelf monteren:Geen meer /minderprijs
 • Montageservice Zonne-overkapping.com ca. € 2600,-
 • Elektrisch aansluiten ca. € 1200,- tot €1800,-
 • Verlichting monteren aansluiten ( spots ) € 395.- ( excl spots en toebehoren) 
 • Extra staander inclusief twee schoren € 110,-
 • Beton poer met verstelbare plaat, gedeeltelijk boven de grond € 99.50
 • Regenafvoer, goot en toebehoren op aanvraag
 • Aanmaken van een aparte groep in de meterkast op aanvraag.
 • Eventueel loodslap infrezen op aanvraag.     

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »