Solar Carport

€11.566,00
* Stukprijs: €13.995,00 / Stuk
Levertijd: 0

BESCHRIJVING ALUMINIUM Modulaire Carport XXL – 7.21 x 3,5 meter             

 

         

 

Met een stijlvolle en Modulaire Solar carport beschermt u uw bolide langer tegen alle grillen van het weer in Nederland.

Waarom Modulair?

Deze constructies bieden ons ook de mogelijkheid een Carport te bouwen voor grote parkeerplaatsen. De maatvoering in lengte is vrijwel oneindig. Daarnaast kunt u flink besparen op uw energierekening. Onze aluminium Carport is verkrijgbaar in bijna alle RAL kleuren tegen een meerprijs waarmee het passend is te maken voor uw omgeving of tuin. Deze aluminium zonnepanelen overkapping wordt vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium. Hierdoor blijft de kwaliteit van het frame behouden, doordat weersinvloeden geen kans hebben. Door het CE-keurmerk voldoet deze aluminium solar Carport aan de Europese wet- en regelgeving. Onze Solar Carports zijn standaard leverbaar in vier comfortabele dieptes van ca. 3,5 meter,  ca. 4 meter , ca. 5 meter en iets meer dan 6 meter.

 

Deze Carport heeft een hellend frame en dak dat bestaat uit 10% lichtdoorlatende glas-glas zonnepanelen. De HR zonnepanelen hebben een hoog rendement tot ca. 300 WP tot 350 Wp / per paneel afhankelijk van de toegepaste maat.

De zonnepanelen de standaard Carport hebben een afmeting van: 1680 mm (L) x 1003 mm (B) x 5 mm (dik). Onze speciale lichtdoorlatende zonnepanelen zijn samengesteld uit twee lagen gehard veiligheidsglas met een tussenlaag van solar folie. De zonnepanelen hebben een hoog gemiddeld rendement vanaf ca. 320 WP = 288 Kwh per jaar. 

 

Als uw solar Carport gedeeltelijk of overal last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimisers. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de veranda dient een aparte groep te worden gemaakt. Dit verzorgd meestal de klant. Mocht het in speciale gevallen voorkomen dat het van ons verwacht wordt, dan zijn onze montagepartners aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd.

 

KENMERKEN ALUMINIUM Modulaire Carport 

 

Afmetingen: 7200 mm (B) x 3380 mm (diep) XXL

Koppeling: Carports zijn onderling te koppelen naar grotere lengten

Hoogte: vanaf 2450 mm (H) inrijd hoogte tot  2200 mm - laagste zijde afwatering  – dakhelling ca. 10°

Materiaal: Geanodiseerd aluminium

Omvormer Basis: Enkelfase  passend bij KWh opbrengst. (Andere omvormer op aanvraag.)

Dak - aantal zonnepanelen: 7 vakken | 2 panelen | 10% licht doorlaatbare glas-glas panelen van 1680 mm (L) x 1003 mm (B) x 5 mm (dik) - Zwart Mono kristallijne siliciumcellen

Soort Bevestiging: Vrijstaand

Aantal liggers: 8 liggers

Dakconstructie : Rondom wordt 160 x 80 mm

Aantal staanders: twee stuks inclusief ( 2 ) betonpoeren en stelankers

Jaaropbrengst gemiddeld: 4480 WP |4040 Kwh

(*gemiddeld verbruik 4 persoon huishouden 3000 Kwh - bron: Milieucentraal)

Garantie: levensduur 10 jaar op frame | 25 jaar product en opbrengstgarantie op panelen

 

* Uw vanaf Prijs (incl. BTW) € 13995,-

 

Meerprijs | Minderprijs incl. BTW

Zelf monteren: geen minderprijs

Montageservice zonneoverkapping.com  € 2900,-

Elektrisch aansluiten van € 800,- tot € 1800.-

Aanmaken van een aparte groep in de meterkast op aanvraag      

Verlichting incl aansluiten op aanvraag.

Ook leverbaar in andere maten in zowel breedte alsook de diepte. Vraag om de mogelijkheden.

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met ons via de mailbox op  [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »