Over SolimaXX

SolimaXX

Scala outdoorliving BV is het moederbedrijf van SolimaXX , Een sterke merkhouder van een succesvolle labels. Scala Outdoorliving BV  is een gerenommeerd handelshuis dat in geheel Nederland aan zowel B2B alsook B2C , houten erfafscheidingen monteerd, bergingen en schuren en nu dus ook Solar Carports en Solar Verandas. Ook verkoopt Scala de tuinverlichting van Odaddy BV. Onze producten o.a.:

  • Solar Tuinverlichting ( onder merknaam O’daddy)
  • Solar openbare verlichting
  • Intelligent Solar verlichting
  • Solar carports met transparante panelen
  • Solar veranda’s met transparante panelen
  • Tuinschermen
  • Tuinkamers en schuren

Niemand minder dan SBS6-gezicht Rob Verlinden herkende en waardeert de kracht van O’daddy. Tuinverlichting. En dat doet Rob niet zonder alle producten eerst aan zijn strenge inspectie te onderwerpen. Het resultaat van de bijzondere samenwerking tussen ons en Rob Verlinden: duurzame producten die niets onderdoen voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van duurdere merken.

 

SolimaXX

De moderne consument wil kwaliteitsproducten zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Het duurzame assortiment van SolimaXX sluit daar perfect op aan: zeer betaalbaar, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te leveren. Sterker nog, wij kunnen de concurrentie met de alternatieve merken makkelijk aan. 

 

Duurzaam ondernemen

Scalaoutdoorliving BV BV heeft ruime ervaring in de ontwikkeling, toepassing en verkoop van duurzame producten. De deelname aan ProductIp (een wereldwijde organisatie met steunpunten in Azië) helpt ons daarbij, wat ook in uw voordeel werkt. ProductIp zorgt ervoor dat onze producten altijd voldoen aan de meest recente product certificering.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »