Solar carport met transparante zonnepanelen

 

Onze Solar Carport, een fraai alternatief op dakpanelen

 

SolimaXX aluminium solar carport modulair

Met ons modulaire aluminium systeem kunnen er meerdere carports aan elkaar worden gekoppeld, wat de constructie uitermate geschikt maakt voor het overdekken van grote (openbare) terreinen (denk aan: solar fietsenstalling, solar rokersruimte, solar ontmoetingsplaats, solar bus- of tramhalte). De carports zijn volgens EU-normen getest met een sneeuwbelasting van 140 KG per vierkante meter en tegen windsnelheden van 200 km per uur (windkracht 12). De combinatie van geanodiseerd aluminium met de roestvrijstalen verbindingscomponenten zorgt ervoor dat deze carport uitstekend beschermd is tegen corrosie door weersinvloeden, omdat het aluminium is voorzien van een oxidelaag die hard en slijtvast is. Deze carport is leverbaar met een vrije overspanning van maximaal zeven meter op twee staanders, waardoor twee auto’s gemakkelijk kunnen in- en uitrijden.

 

Het solarsysteem van de modulaire carports

De modulaire SolimaXX carports zijn voorzien van glas-glas zonnepanelen. Met onze fraaie en lichtdoorlatende glas-glaspanelen kunt u uw energieverbruik terugdringen met een jaaropbrengst van 300 WP / 270 kWh per paneel en combineert u het beste van twee werelden; (1) perfecte bescherming van het wagenpark van u of w klanten in combinatie met (2) het besparen van geld uit zonne-energie. Daarnaast hebben onze panelen een fabrieks- en opbrengstgarantie van 30 jaar. Deze glas-glas panelen bestaan uit twee lagen gehard veiligheidsglas met daartussen een laag solarfolie. Doordat de panelen uit deze lagen bestaan wordt de warmte niet geabsorbeerd en blijft de temperatuur onder de carport aangenaam. Ten opzichte van reguliere glas-foliepanelen die op daken van woonhuizen liggen, hebben de glas-glas panelen veel minder last van kwaliteitsafbreuk door blootstelling aan extreme weersomstandigheden. De zonnepanelen hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik). Als uw solar Carport gedeeltelijk of overal last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimisers. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de veranda dient een aparte groep te worden gemaakt. Daarom zijn onze montagepartners aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd.Als de zonnepanelen op uw carport (gedeeltelijk) worden beïnvloed door schaduw, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimizers. De power optimizer maakt van uw zonnepanelen intelligente zonnepanelen en halen het maximale rendement uit het desbetreffende zonnepaneel. Daarnaast kunt u de opbrengstresultaten per paneel online monitoren. Meer informatie over onze glas-glas panelen vindt u hier.     

De zonnepanelen de standaard Carport hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik).

 

De voordelen van een SolimaXX Industriële Carport

 • Weerbestendig en waterdicht hellend frame: Robuust geanodiseerd aluminium
 • Stabiel systeem: Sneeuwbelasting 140 KG per M2
 • Windbelasting tot windkracht 12
 • Corrosie bestendige verbindingscomponenten en toebehoren van roestvrijstaal met een hoger Nikkelgehalte.
 • Grote parkeerplaatsen eenvoudig overdekken: modulair/koppelbaar systeem
 • Hoge opbrengst per carport: 300 WP = 270 KWh per paneel per jaar
 • Vrije overspanning zonder staander tot 7 meter breed.
 • Vakkundige en veilige installatie door SolimaXX mogelijk
 • 12 jaar fabrieksgarantie op het carportframe en 30 jaar fabrieks- en opbrengstgarantie op zonnepanelen
 • Optioneel zelf te monteren: via gedetailleerde montagehandleiding
 • Optioneel: leverbaar met geïntegreerde LED-verlichting
 • Optioneel: verkrijgbaar in RAL-kleur

 

De SolimaXX werkwijze: bouwtekening, foto's 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om u een gerichte offerte te kunnen sturen, ontvangen we graag een aantal zaken via [email protected]:

 • Uw e-mailadres, telefoonnummer en het adres van de locatie waar de carport moet komen te staan.
 • Achtergrondinformatie over uw beweegredenen voor aanschaf van een solarcarport.
 • Enkele situatiefoto’s van de locatie waar de carport moet komen te staan
 • Een schets of tekening met de gewenste afmetingen (lengte x breedte x hoogte) van de carport
 • Het begrootte bedrag dat u liever niet wilt overschrijden, gelet op de keuze en onze advies over het gewenste materiaal.

Op basis van deze gegevens kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden met u bespreken. Voor de grotere projecten ontvangen we graag een projectomschrijving met tekening voor de locatie waar de carports zijn gepland.

 

Montage, veiligheid en stroomaansluiting

Onze modulaire solar carport dient altijd te worden aangesloten op een thermisch beveiligde en aparte groep in de meterkast. Als u kiest voor de montageservice van SolimaXX, dan bent u verzekerd van een team betrouwbare montagepartners welke zijn aangesloten bij Uneto-Vni en welke BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd zijn, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd. Meer informatie over de installatie van onze solarproducten vindt u hier

Omdat geen enkele situatie of parkeerplaats hetzelfde is, adviseren we u graag over onze mogelijkheden. Klik hier voor een offerte aanvraag of neem direct contact met ons op via [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »