SolarEdge - SE3680H EV Charging

Levertijd: 1 dag

SolarEdge - SE3680H EV Charging

3.68kW tot 6kW  1 Fase | SetApp | Excl. kabel
Solar boost: 2,5x sneller laden.
 
Maak gebruik van ‘s werelds eerste 1-fase PV-omvormer met geïntegreerde EV-oplader. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om elektrische voertuigen (EV’s) tot 2,5 keer sneller op te laden dan een standaard EV-oplader door middel van de innovatieve solar boost-functie die gelijktijdig gebruik maakt van net- en PV-vermogen.
Uw klanten besparen tijd en geld in vergelijking met de aanschaf en installatie van een afzonderlijke EV-oplader en PV-omvormer en profiteren bovendien van de integratie met het SolarEdge monitoring platform.
Of uw klant al een elektrische auto heeft of overweegt er een te kopen, u kunt ze nu voorbereiden op de toekomst met SolarEdge.
 
Combineert netstroom en zonne-energie om 2,5 keer sneller op te laden dan standaard opladers die gebruik maken van de bestaande elektrische infrastructuur.
Bespaart arbeid en kosten in vergelijking met installatie van een standalone oplader en PV-omvormer.
Een ‘EV-ready’ oplossing die toekomstbestendig is voor nieuwe of vervangende elektrische auto’s; en die compatibel is met diverse soorten aansluitstekkers.
Maximaliseert het eigen verbruik door overtollig PV-vermogen te gebruiken voor het opladen van de elektrische auto.
 
Volledig geïntegreerd in het monitoring platform en een eenvoudige inbedrijfstelling van de omvormer via de mobiele SetApp
Ingebouwde meter maakt het mogelijk
om het verbruik voor
de elektrische auto afzonderlijk te controleren.
12 jaar garantie(1), te verlengen tot 20 of 25 jaar.
‘Demand Response’
- voorbereid op de vermogensvraag.
 
Prijs op aanvraag in combinatie met een Solar carport
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »