SOLID Bifacial B.60-320 ESTG

€189,25
* Stukprijs: €229,00 /

Geproduceerd in Europa. Dubbel glas 320Wp bifacial frameloze module. 30 jaar product en 30 rendement van 87% garantie. 3mm glas, Cradle2cradle gecertificeerd met Silver. Gewicht - 28kg.

Scala modulefabriek is gevestigd in EU-land Litouwen. De Scala Bifacial / Blackstar-zonnepanelen zijn ontworpen om prioriteit te geven aan levensduur, betrouwbaarheid en besparingen op lange termijn. Kwaliteit - panelen zijn gecertificeerd door TUV Nord. Breed portfolio - wij produceren meerdere verschillende producten van standaard (glas/folie) zonnepanelen tot glas tweezijdige zonnepanelen en zij voldoen aan alle eisen voor kwaliteit en hoogst mogelijke ecologische criteria voor EU-gemaakte zonnepanelen.

Scala Bifacial / Blackstar-zonnepanelen zijn veilig, brandklasse A, sterk, mooi en gaan lang mee. Elk onderdeel speelt een belangrijke rol in de levensduur en prestaties van Scala zonnepanelen. Alle Scala Bifacial / Blackstar-zonnezonnepanelen zijn gecertificeerd door Cradle2Cradle.

Bifacial wordt een geavanceerd dubbelzijdig zonnepaneel genoemd dat zonlicht aan zowel de boven- als onderkant omzet in elektrische energie. Dit wordt mogelijk gemaakt door dubbelzijdige zonnecellen en beschermend gehard glas aan de boven- en onderkant van het paneel. Het is heel anders dan een conventioneel zonnepaneel met een ondoorzichtige achterkant. De onderste zonnecelzijde absorbeert licht dat van de grond wordt gereflecteerd. Dit licht wordt albedo-licht genoemd. Het witte oppervlak onder het paneel kan tot 80% van het gereflecteerde zonlicht reflecteren. 

Onder ideale omstandigheden kan een bifacial zonnepaneel tot 40% meer elektriciteit opwekken in vergelijking met conventionele zonnepanelen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »