SolimaXX lichtmast in verschillende wattages

De nieuwe serie lichtmasten van Solvana " SoliMaxx " met de z.g Solar Wrap, is de nieuwste telg bij de openbare verlichting van Solvana. Omdat de lichtopbrengst in Europa en vooral in Nederland vaak te kort schiet om een volledige "stand alone " lichtmast goed op te laden en 24 uur licht te garanderen, is de wrap ontwikkeld.

 

Hoe werkt de Solarwrap en waarom beter ?

 

Als het donker wordt, dan is voor de veiligheid en zicht goede verlichting een must. Door de toenemende druk van overheden te besparen op energie, maar zeker ook omdat bij steeds meer mensen het bewustzijn van een goed milieu groeit.., hebben we samen met onze leveranciers een nieuwe Solar mast ontwikkeld die aan alle wensen en eisen kan voldoen.

Door de lage opbrengst in Nederland van daglicht in de periode October tot en met maart, zijn de solar verlichting palen met lampen en een geïntegreerd paneel veelal niet voldoende. In ons assortiment hebben wij wel lampen waarvan we de batterij kunnen verzwaren en eventueel het Solar paneel aanpassen, toch schieten ze soms te kort. Ook door de vlakke positie , vervuilen de panelen eerder, er blijft sneeuw op liggen bijvoorbeeld en de vogels genieten van een vlakke rustplaats. Dat alles helpt buiten het licht niet mee , een betrouwbare lichtbron te behouden , zeker in de periode waar we ze het hardst nodig hebben. 

De Solar Wrap biedt de oplossing. Flexibel in opbouw en leverbaar in vele wattage's, lichtopvang van alle kanten, leverbaar in oplossingen van 40 watt tot wel 120 watt , zeer eenvoudig te monteren en eventueel nog uit te breiden met een Smart 230 V aansluiting die als bypass altijd aanwezig is. 

Denk hierbij waar u moet besparen waar al kabels liggen. Alleen een Led mast is niet voldoende. U kunt nu gebruik maken van de opgewekte stroom, en bij lage batterij spanning over laten schakelen naar netspanning. Hoe je het ook wend of keert..., het is een besparing van significante aard. Ook kunnen we het systeem uitbreiden met een geavanceerd monitoring systeem wat overheden helpt de servicekosten te bewaken en verlichting op een verantwoorde manier te gebruiken.

Laat u vrijblijvend adviseren voor uw project en stuur een mail met uw vragen naar [email protected]

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »