Hoe werkt Sunny-Lease ?

Bij zonneoverkapping.com en Sunny-lease, kunt u een leasecontract afsluiten voor al uw Solar Oplossingen met 10 jaar " No Worry " Garantie tegen lage maandlasten.

 

Waarom Sunny-Lease?

  • Direct eigenaar bij aflevering van de Solar constructie zonder investering vooraf
  • Afbetalen meestal in 120 maanden, maar kan ook minder,
  • Een vooruit betaling mogelijk om bijvoorbeeld het lease maand bedrag te verlagen,
  • Acceptatie zeer snel ( zie tekst boven ) 
  • Garantie op al onze Solar Producten ( zie deze site Garantie ) 
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland op onderhoud contract ( indien afgesloten ) 
  • Gelijk geld verdienen met de stroom opbrengst,
  • Gelijk nauwelijks stijgende maandlasten, soms zelfs gelijk

 

Hoe werkt het?

Kies de solar oplossing die je wenst, laat eerst een offerte maken en beslis dan wat u wenst! Het volledige bedrag in de Lease of een deel ervan en een deel als vooruit betaling. Vul je gegevens zorgvuldig in, controleer het nog eens, en verstuur die informatie naar ons door op de Lease aanvraag button te klikken.

U mag ook een vooruitbetaling voorstellen in uw aanvraag en het restant in de lease, dat is een keuze die u zelf maakt. De toetsing bijvoorbeeld bij BKR of anderszins gebeurt niet bij een bedrag tot € 999,- , bij een bedrag voor lease vanaf € 999,- tot € 4999,- vraagt de bank wel gegevens zoals inkomsten van u en uw eventuele partner, paspoort of andere legitiem identiteit bewijs. Bij bedragen vanaf € 4999,- worden alle financiële gegevens en uw ID kaart opgevraagd, daarnaast wordt er ook een BKR toets gedaan. 

1) Indien nodig maken we een afspraak voor de finale opmeting en blijkt dan nodig, stellen we het bedrag bij naar beneden of naar boven bij en krijgt u van ons een gespecificeerde  definitieve offerte. 

2) Indien u hiermee akkoord gaat, geeft u dat aan door middel van uw handtekening(en) en op basis hiervan sturen wij al uw gegevens en te financieren bedrag naar de financierder ter acceptatie welke in het algemeen binnen 24 uur bekend is. 

* In het geval uw Sunny-lease aanvraag wordt afgekeurd, wordt uw aanvraag automatisch geannuleerd en is het helaas niet mogelijk om een andere Solar oplossing bij ons te leasen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een Solar Constructie te kopen. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Als de Sunny-lease aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele werkdagen een contract per mail of post rechtstreeks van de Bank en een aanbetalingsfactuur van Zonneoverkapping.com als u dat heeft aangegeven bij de aanvraag. De papieren van de bank dient u goed door te nemen en bij akkoord,stuurt u dit wederom voorzien van uw handtekeningen samen met een kopie van uw legitimatiebewijs en bankpas, per post terug naar de bankinstantie,

Zodra het contract is ontvangen en in geval van een aanbetaling dat bedrag op onze rekening is bijgeschreven , ontvangt u een mail met al uw gegevens en de bestelling en gaan we uw finale bestelling plaatsen zoals omschreven op uw laatste offerte . Belangrijk: de gekozen optie is nu niet meer te wijzigen! De bevestigde Solar oplossing wordt bij uw thuis afgeleverd en/of gemonteerd op een dag die we vooraf met u afspreken. De eerste betaling van de Lease , begint direct bij/na de aflevering en u bent direct eigenaar van de gekozen goederen. Advies: Meldt bij uw opstal en glas verzekering deze aanvulling voor alle zekerheid, het is niet vanzelfsprekend dat uw opstal in de basis schade dekt aan de Solar installatie in geval van Calamiteit. 

 

Solar leasen bij Sunny-Lease

Wij hebben een ruim assortiment aan Solar oplossingen zoals Carports, Verandas, Losse Solar daken enz, zodat je zelf kunt bepalen welke oplossing het beste bij uw situatie past. Je kiest zelf of je in 60, 72 of 120 maanden wilt afbetalen en bent direct eigenaar van de gekozen oplossing. Gedurende de looptijd van je Sunny-lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij sneller aflossen bij ons.

Vraag om info bij; [email protected]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »