Veranda 8218 x 3,4 meter

€9.831,00
* Stukprijs: €11.895,00 / Stuk
Levertijd: 0

Red Class Wood zonne-veranda - 8218 MM X 3396 MM - WANDBEVESTIGING

 

Lease bedrag voor het kleinste model !

Met de vrijstaande Red Class Wood solar overkapping van Zonne-overkapping kunt u zelf energie opwekken via zonnepanelen. Ons gecertificeerde Red Class Wood hout is speciaal bewerkt , waardoor het zeer geschikt is als constructiehout en heeft van nature een wat getinte "oranje-achtige " kleur dan vuren hout. Doordat Red Class Wood hout geen schadelijke impregneer stoffen bevat is het een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd hout. Belangrijk om te weten voordat u uw Keuze gaat maken: Onze veranda's zijn altijd dieper is die van andere aanbieders, hebben veel meer opbrengst en dus een hoger rendement . De koppeling die wij toepassen in onze panelen is gegarandeerd 100% waterdicht natuurlijk en vormt geen storende barrière . Hierdoor zijn we wellicht iets duurder , maar u krijgt er ook meer voor.

 

Voorbeeld Glaskoppeling : 

 

 

Bij een Red Class Wood Veranda dient u rekening te houden met de extra staanders als de breedte meer dan 500 cm wordt en met de helling van het dak voor een goede afwatering. Het dak van de solar  veranda's bestaat uit zonnepanelen van glas die zijn samengesteld uit twee lagen gehard veiligheidsglas met daartussen een folie van zonnecellen. Deze zonnepanelen hebben een hoog gemiddeld rendement van ca. 290 WP = 265 Kwh per jaar. Daarnaast bieden de zonnepanelen een lichtdoorlaatbaarheid van 12% of meer. Hierdoor zit u altijd koel onder de veranda zelfs op warme zomerdagen. De glazen zonnepanelen zijn 4 x sterker dan gewone zonnepanelen en hebben een lange levensduur, doordat ze de meest extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan.

Standaard bestaat een Veranda met lichtdoorlatende zonnepanelen uit twee rijen welke worden gekoppeld met een aluminium glaskoppel profiel. De zonnepanelen in deze Veranda hebben een afmeting van: 1778mm (L) x 1057mm (B) x 7 mm (dik). Als uw solar Veranda deels last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Optimizers.( schaduw management )  In een string van panelen kan schaduwvorming op één paneel al invloed uitoefenen op de prestaties van het gehele solar dak. Door gebruik van optimizers per paneel of per groep panelen, worden de prestaties per paneel geoptimaliseerd. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de Veranda dient een aparte groep te worden gemaakt.

Hieronder vindt u de specificaties van deze Veranda en de meerprijs opties. Een kwalitatief hoogwaardige installatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze montagepartners aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd.

 

Wat doen we voor u voor en bij montage?

Nadat het gehele traject van offertes tot verkoop is voltooid, Gaan we als definitieve controle bij twijfel de situatie samen met u bekijken en inmeten. Er wordt gekeken naar o.a de ondergrond, naar de mogelijkheid van energievoorziening, eventueel schaduw val en mogelijk belendende percelen. Mochten er zaken worden vastgesteld die afwijken dan de informatie voorheen, dan bekijken of dat een prijs gevolg heeft voor u of niet. 

De montage start bij ons veelal met het uitmeten van de funderingspunten en wat graafwerk. Als daarbij bestrating moet worden verwijderd voor de poer, doen wij dat en leggen die keurig terug zodra de fundering gereed is. Vervolgens start de opbouw van het frame zoals aan u bevestigd, worden de glasprofielen bevestigd en eventueel uitsparingen voor kabelwerk, spotjes enz. gemaakt. Bij een basis Veranda of Carport tot 600 cm , is dit een lange dag met een tweetal timmerlieden. Dag twee komt de Solar elektricien erbij, en die gaat samen met de Timmerman eventueel de glaspanelen leggen. Zodra die liggen, gaat de elektroman verder met aansluiten en door lussen van panelen, omvormer ophangen en bekabeling tot de omvormer en eventueel verlichting maken. De timmerlieden werken de Veranda of Carport verder af op details. Al bij al plannen we meestal twee lange dagen met tenminste 2 tot 3 medewerkers. Is op het einde van de tweede dag nog niet alles 100% gereed, dan komen we aansluitend de derde dag terug voor afwerking en oplevering. 

In onze montageprijzen zit altijd: Inmeten - Montage zoals omschreven - eventueel nazorg binnen garantie - Montageverzekering enz, Voor meerwerk maken we altijd een aparte prijsopgave omdat dit zelden hetzelfde is bij iedere klant. 

 

KENMERKEN Red Class Wood  VERANDA - WANDBEVESTIGING

 

 • Afmetingen:8218 mm (B) x 3396 mm (diep) x 2200 mm (H) onderkant gootbalk / 2650 mm (H)
  onderkant muurbalk – dakhelling ca. 10°
 • Materiaal: Gecertificeerd en/ of gelamineerd Red Class Wood
 • Omvormer Basis: Enkelfase Omniksol (+DC Switch + WiFi) en wordt aan het dak aangepast.        Kan op aanvraag ook een merk zijn, meer of minderprijs wordt verrekend.
 • Dak - aantal zonnepanelen: 16 stuks | 12% licht doorlaatbare glas-glas panelen 1778mm (L) x 1057 mm (B) x 7.1 mm (dik) - Zwart Mono kristallijne siliciumcellen
 • Soort Bevestiging Wandbevestiging
 • Aantal liggers - 9 stuks
 • Aantal palen 140 x 140 - 3 stuks
 • Schoren 4 stuks of geen ( afhankelijk van afwerking ) 
 • Jaaropbrengst gemiddeld 8210 WP |7000 Kwh

(*gemiddeld verbruik 4 persoons huishouden 3000 Kwh - bron: Milieucentraal)

 • Kleur hout : Onbehandeld hout
 • Kwaliteit hout : Ons toegepast Red Class Wood is voor u zorgvuldig geselecteerd. Mooi vlag geschaafd met wat afgeronde hoeken. Ondanks dat, kan het hout natuurlijk kleine oneffenheden vertonen, scheurtjes of soms wat noest vorming. Dit is gelijk met de charme van hout ook de algemene eigenschap en heeft geen nadelige invloed op uw constructie. Ook is het geen reden voor reclamatie. U staat er natuurlijk vrij in, maar ter verduurzaming en ook voor camouflage adviseren wij u het hout te behandelen met een milieu vriendelijke kleur- of transparante beits. Wij kunnen u hierin goed adviseren.
 • Garantie : Gecertificeerd hout ( vraag om garantie voorwaarden )  - levensduur 20 jaar | 25 jaar op de opbrengst van de panelen
 • Prijs (incl. BTW) € 11895,-

 

Meerprijs | Minderprijs incl. BTW

 • Zelf monteren: Geen meer en/of minderprijs
 • Montageservice van Zonne-overkapping.com  " Aanvraag "
 • Elektrisch aansluiten ( Bemiddeling ) 
 • Power Optimizers voor een hoger rendement: € 99,00 incl. montage
 • Aanmaken van een aparte groep in de meterkast: Bemiddeling 
 • Verlichting met ledspots op aanvraag
 • Goten in PVC of verzinkt op aanvraag 
 • Glazen schuifwanden
 • Vloeren - wanden in hout of Bamboe
 • Eventueel loodslab infrezen op aanvraag.  

Wat doen we niet:

Sleuven graven voor bekabeling - Hak - en breekwerk door funderingen en wanden, elektrische handelingen, groepen maken, schilderwerk, enz.   

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »