Wat mag u van ons verwachten bij een offerte aanvraag?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze energiebesparende Solar producten/oplossingen. We kijken graag samen met u naar de juiste carport/veranda passend bij uw situatie. Daarom delen we graag onze werkwijze met u via onderstaande stappen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Wij kunnen u dan ook zo snel en volledig mogelijk van dienst zijn.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor vragen via: 013 – 5902311

Stap 1: Graag ontvangen we enkele basisgegevens voor een goed en passend advies

1. Een korte toelichting met betrekking tot uw carport/veranda wensen

Een korte toelichting met betrekking tot uw carport/veranda wensen en behoeften en de doorslaggevende reden(en) voor aanschaf van een solar carport/veranda? (Vb. denk aan rieten dak, geen plaats meer op het dak van mijn woonhuis, de carport/veranda is onderdeel van grotere energieverbouwing)

2. Welk materiaal en model veranda/carport wenst u?

Welk materiaal en model veranda/carport wenst u? , Red Class Wood (Vrijstaand of Wandmontage?) of de modulaire carport aluminium?

3. Hoe groot is de beschikbare ruimte

Hoe groot is de beschikbare ruimte voor uw veranda/carport in Lengte x Breedte.

4. Wat zijn de gewenste afmetingen van uw carport/veranda

Wat zijn de gewenste afmetingen van uw carport/veranda binnen deze beschikbare ruimte in Breedte x Diepte x Hoogte voorzijde x Hoogte achterzijde (zie onderstaande voorbeeldafbeelding). Hierbij vormen onze vaste zonnepaneel maten het uitgangspunt.

5. Enkele situatiefoto’s (eventueel met schets)

Enkele situatiefoto’s (eventueel met schets) van de plaats waar u graag een solar veranda of carport wilt plaatsen, zodat we rekening kunnen houden met details.

6. Uw naam, telefoonnummer en adres

Uw naam, telefoonnummer en adres in verband met de stand van de zon en de oriëntatie van carport of veranda.

7. Uw jaarverbruik in kWh

Uw jaarverbruik in kWh. U krijgt dan inzicht in de opbrengst van uw carport/veranda in relatie tot uw verbruik.

Stap 2: We nemen telefonisch of desgewenst per e-mail contact op om uw wensen, gegevens en situatie door te nemen:

contact

Naar aanleiding van de toegestuurde basisgegevens en foto’s neemt één van onze verkoopadviseurs contact met u op of indien het duidelijk is, krijgt u bericht per email om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Uw verkoopadviseur kan u meer vertellen over onze solar carports en veranda’s en de technische aspecten. De toegewezen verkoopadviseur blijft uw aanspreekpunt voor uw aanvraag en de verdere communicatie.

Stap 3: U ontvangt van ons een Indicatieve prijs:

emailofferte

Als we uw basiswensen en situatie op basis van foto’s voldoende in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons per e-mail een richtprijs en basisbeschrijving als pro-forma aanbieding. Afhankelijk van uw budget kunt u dan beoordelen of u het traject wilt voortzetten met zonneoverkapping.com (Scala Outdoor Living)

Stap 4: Een oriënterend bezoek op locatie en gedetailleerde offerte:

video-doorbell

Indien u besluit om het traject met ons te vervolgen plannen we met u een oriënterend bezoek in bij u thuis of in onze toonzaal en maken we voor u een gedetailleerde offerte en tekeningen op basis van uw wensen en situatie. Hiervoor rekenen we een bescheiden bedrag van € 250,- welke we verrekenen als u een opdracht geeft. Onze Solar specialist kan u dan enkele onderdelen van de veranda/carport laten zien en de mogelijkheden met u bespreken. De offerteprijzen blijven onder voorbehoud van fluctuaties in materiaalprijzen door wet- en regelgeving en onder voorbehoud van een definitief inmeet bezoek. Let op: Wij monteren geen carports of Veranda’s verder dan 50 Km buiten onze Regio, dit is voor zowel de opdrachtgever als voor Scala een te kostbare oplossing.

Stap 5: De orderbevestiging en verlenen van de opdracht

contract

Indien de gedetailleerde offerte ( na ontvangst van de betaling van € 250,- ) naar wens is en u ons de opdracht wilt verlenen, dan geeft u akkoord op de offerte en plaatst u uw order bij ons via sales@scalaoutdoorliving.nl. Wij sturen u dan een orderbevestiging met een overzicht van uw bestelling en welke we graag ondertekend retour ontvangen.

Stap 6: Montage en oplevering

Zodra we de ondertekende orderbevestiging hebben ontvangen, geven we uw opdracht vrij Intern en gaan we u de verzamel factuur sturen welke u kunt gebruiken om een deel van de btw terug te vragen en krijgt u onze aanbetalingsfactuur. Zodra die is betaald, gaan we alles regelen en in het werk stellen voor uw carport/veranda. Afhankelijk van de aard van uw project en eventuele besproken wijzigingen kan het zijn dat we nog een tweede inmeet afspraak plannen om details op locatie door te nemen. Onze levertijd is gemiddeld 8 weken vanaf moment van opdracht. In overleg met u plannen we twee of meer aaneengesloten montagedata in. Indien tijdens de montage blijkt dat er, naast hetgeen afgesproken in de orderbevestiging, onvoorziene werkzaamheden of wijzigingen in klantwensen plaatsvinden met meerwerk tot gevolg, dan zal dit meerwerk in overleg met u, separaat worden gefactureerd.

Let op: Monteren doen we niet indien montageadres 50 Km of meer is buiten onze Regio

Stap 7: Klantenservice en nazorg:

customer-service

Ook ná oplevering van uw solar carport/veranda staan we volledig tot uw beschikking voor vragen of andere servicegerichte onderwerpen. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice via: 013 – 5902311