Service

Om u een zo goed mogelijke service te verlenen vanaf oriëntatie tot nazorg voor de solar-overkapping hebben wij op zonneoverkapping.com zoveel mogelijk informatie gebundeld. Zonneoverkapping.com verwijst op meerdere pagina’s naar Scalaoutdoorliving.nl. Op die website staat meer product-informatie en kunt u gericht een offerte aanvragen. Ook treft u daar onze overige producten en diensten.

Veel gestelde vragen

Moet het Solarpaneel onderhouden worden?

Het Solarpaneel werkt het beste als het brandschoon is en dus is regelmatig vuil en vogelpoep verwijderen noodzakelijk. het beste kun je je Solar paneel onderhouden met ons NANO Solar onderhoud middel. Hierdoor ontstaat een laag op het paneel en hecht vuil veel minder gemakkelijk.

Zijn de carports ook leverbaar in een strakke uitvoering?

Ja.., we hebben ook mooie , strakke uitvoeringen in diverse kleuren. De daken zitten verwerkt in de constructie, u kunt hier ook doorheen kijken en zijn nagenoeg onzichtbaar als je buiten de Carport staat.

Zijn de carports ook leverbaar in een strakke uitvoering?

Op de geanodiseerde constructies kunnen soms wat vlekken voorkomen op de einden van de profielen, dat kan geen kwaad maar kan hooguit wat storend ervaren worden. Het is geen verkleuring of roest, maar ontstaat bij de verhitting van de profielen bij het anodizeer proces. Men kan proberen met een zachte water schuurspons of zeer fijn waterschuurpapier in de richting van het profiel licht te wrijven. Meestal verdwijnt het helemaal.

Carport lekt op een plaats, hoe komt dit?

De lekkage kan in principe niet, maar soms is door de beweging de kruising van de Solar modules iets minder stabiel geworden in de loop der tijd. De kruisingen zijn al door onze monteur tijdens de montage goed voorzien van de beste hiervoor geschikte Zuurvrije elastische kit. Dit specifieke gebied moet worden nagezien mocht er een lekje zijn ontstaan. Kunt u het niet zelf en is de Carport nog binnen de montage garantie, kunt u contact opnemen met onze klanten service en doen we het gratis voor us, buiten de garantie rekenen we een voorrijd tarief en uurloon.

Hoe lang duurt de montage?

Het monteren van een carport duurt gemiddeld 3 dagen incl het werkend opleveren. het geheel hangt wel af van de omstandigheden, de ondergrond enz. Daarom meten wij elke project ter plaatse op en bekijken de omstandigheden.

Zijn de carports ook groter leverbaar?

Wij leveren elke Carport op maat, of die nu 3 meter moet zijn of 30 meter…, dat maakt ons niets uit. Elke Carport of Parking wordt berekend op wind-en sneeuw belasting en aangepast aan de omstandigheden.

Kan de Carport ook met een gesloten Solardak geleverd worden?

Helaas doen we dat niet. We hebben de beschikking over de beste , beloopbare transparante Solar panelen. Een dicht dak van de reguliere panelen zou de kwaliteit en uitstraling van onze Carports erg benadelen, bovendien zijn die panelen niet geschikt om eventueel een sneeuwlast te dragen.

Kunnen we elke kleur bestellen?

Al onze carports kunnen in elke RAL kleur geleverd worden. Ze worden afgewerkt met een poeder coat. De levertijd gaat wel wat omhoog met een aantal weken.

Kunt u ook grote parkeer daken monteren?

Jazeker, we hebben verschillende oplossingen voor grote parkeer daken tot wel 150 meter lang of meer. Veelal voor parkeerplaatsen bij bedrijven , maar ook bij woonomgevingen waarbij 0 op de rekening een issue is. Wij verzorgen levering, opslag, montage en werkend elektrisch aangesloten.

Quick contact