Project daken voor parkings - bedrijven - openbare instanties - pretparken

zonneoverkapping.com als onderdeel van Scala Outdoor & Living is een ervaren bedrijf in houten constructies zoals Schuren  Bergingen, tuinhuizen , erfafscheidingen enz. maar ook in Solaroverkappingen voor zowel de consument als B2B.

zonneoverkapping.com als onderdeel van Scala ontwerpt en produceert zelf en verkoopt en monteert  de hoogste kwaliteit in diverse houtsoorten, Aluminium en ook staal.

De Overkappingen worden op maat gemaakt in de fabriek ( Aluminium en staal) en ter plaatse opgebouwd bij de klant. Dit kunnen overkappingen zijn voor een paar auto`s , maar ook voor 100den op bijvoorbeeld openbare parkings, bij sportparken, Bedrijven, Pretparken enz.

1. Redelijk eenvoudige installatie.

Voor gemonteerde en voorgesneden processen zullen corrosie sterk voorkomen en uw installatietijd en arbeidskosten besparen.

2. Grote flexibiliteit.

Ontworpen als een universeel systeem, en kunnen bijna oneindig worden uitgebreid met complete delen. De overkappingen zijn uitsluitend geschikt voor Glas-Glas , Randloze Solarpanelen. Normale Solarpanelen passen niet en kunnen daarom niet hierop gemonteerd worden helaas.

3. Maximale levensduur.

Alle componenten zijn gemaakt van hoogwaardig geëxtrudeerde aluminium, en roestvrij staal. De hoge corrosieweerstand garandeert een maximale levensduur en is ook volledig recyclebaar.

4. Gegarandeerde duurzaamheid.

Zonneoverkapping biedt een garantie van 15 jaar op de stalen overkappingen in een zwaar verzinkte uitvoering.

Voor informatie over B2B projecten kunt u zich het beste aanmelden via de website en u wordt gekoppeld aan een specialist. U kunt ook rechtstreeks met ons contact opnemen via sales@scalaoutdoorliving.nl