Solar verandas

Langer genieten van het groene buitenleven

Langer genieten van een groener buitenleven in uw tuin en tegelijkertijd uw energierekening omlaag brengen. Het kan met een solar veranda van Scala Outdoor Living. Op deze manier draagt u bovendien letterlijk bij aan een groenere omgeving.

Een veranda met zonnepanelen is een mooi alternatief voor zonnepanelen op het dak van uw woonhuis. Met onze fraaie en lichtdoorlatende glas-glas zonnepanelen kunt u uw energieverbruik terugdringen. Met een opbrengst tussen de 255 en 340 Kwh per paneel en combineert u het beste van twee werelden. Een aangename schaduwplek op warme dagen en het opwekken van energie. Daarnaast hebben onze panelen een opbrengstgarantie van 25 jaar. Deze glas-glas panelen bestaan uit twee lagen gehard veiligheidsglas met daartussen een dunne laag solar-folie. Doordat de panelen uit deze lagen bestaat wordt de warmte niet geabsorbeerd en blijft de temperatuur onder de veranda aangenaam.

Modellen en afmetingen solar veranda

Onze solar veranda’s zijn uitgevoerd in Lariks / Douglas hout en in het allernieuwste zeer duurzame Red Class Wood. Beide zijn PEFC en FSC houtselectie. De Red Class woord veranda’s en Carports die we van deze houtsoort maken, zijn beter van kwaliteit. Bovendien duurt het langer tot er verkleuring en vergrijzing optreed. En alle steunpalen zijn gelamineerd. Hierdoor krijgen we betere en sterkere constructie. De meerprijs t.o.v Lariks/Douglas is slechts 15 % , maar daarvoor krijgt u wel een langere en betere investering er voor terug.

De solar veranda’s voldoen aan de strenge EU-normering met betrekking tot maximaal toegestane sneeuwbelasting en windbelasting (sneeuwbelasting: ca. 120 Kg per vierkante meter voor aluminium en tot maximaal 150 kg/m2 bij hout. Onze stijlvolle aluminium solar veranda’s zijn enorm sterk en bestaan uit geanodiseerd aluminium, waardoor corrosie door weersinvloeden geen kans krijgt. Daarnaast is aluminium 100% recyclebaar, waarmee u kiest voor een ecologisch alternatief.

Wij realiseren ons dat niet één tuin of situatie hetzelfde is. Daarom adviseren wij u graag over de juiste maatvoering van uw veranda. Op onze website vindt u reeds een aantal standaard veranda’s welke we op maat kunnen leveren via een opvulling van transparant veiligheidsglas. De gemiddelde veranda met zonnepanelen bestaat vaak uit twee rijen met zonnepanelen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer of minder rijen.

Zo bepaalt u zelf de diepte van uw veranda op basis van uw situatie. Voor een goede afwatering van regenwater hanteren wij standaard een hoogte van ca. 2,20 meter voor onderkant gootbalk en 2,65 meter voor onderkant muurbalk. Voor de stabiliteit van de veranda met zonnepanelen wordt deze met ingegraven beton poeren vastgezet. Indien u glaswanden in uw veranda wenst, dan adviseren wij u om de veranda rondom te voorzien van een stevige fundering en bij hout gezien de mogelijke werking , een extra raamwerk voorziening. Onze houten verandas kunnen aan de gevel van uw woning of vrijstaand worden gemonteerd.

Situatietekening en foto’s

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvangen we graag een aantal situatie foto’s van de locatie waar de Veranda moet komen te staan en een schets of tekening met de gewenste afmetingen en opzet van uw solar veranda. Op die manier kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden met u bespreken.

De zeven zekerheden van een Zonneoverkapping solar Veranda!

1. Uitgebreid advies

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in onze Toonzaal. U kunt online een afspraak maken.

2. Ruim assortiment

U kiest uit verschillende modellen en materialen solar verandas. Onze zonneoverkappingen zijn uit te breiden met zijspie, wanden of glaswnad/glazen schuifwanden.

3. Lange garantie

Zowel op de gebruikte materialen als op de kwaliteit en opbrengst van de zonnepanelen.

4. Maatwerk mogelijk

Een veranda die aansluit bij uw wensen en situatie, kleurkeuze mogelijk.

5. Veiligheid

Onze producten voldoen aan EU-normering, en onze vakmensen gaan altijd veilig aan het werk.

6. Vakkundige en veilige montahe

Onze monteurs en solar installatie experts, zijn aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd.

7. Optioneel uit te breiden

Met o.a. sfeervolle verlichting en glaswanden. Vraag naar de mogelijkheden via: sales@scalaoutdoorliving.nl of vraag vandaag nog een offerte aan.

security
plug

Veiligheid

Ondanks dat onze solar Veranda’s voldoen aan de strenge EU-normering voor dak belasting, adviseren wij u om niet over uw gemonteerde solar Veranda te lopen zonder een loopplank op de liggers te gebruiken om puntbelasting te voorkomen. Hiermee kunt u de plaatselijke druk verdelen. Gebruik altijd het juiste en goedgekeurde klimmateriaal als u het dak van de Veranda wilt betreden en plaats uw eigen veiligheid voorop. Zonneveranda.com (handelsnaam van Scala Outdoor Living BV ) is niet aansprakelijk voor enige schade aan het dak of eventueel lichamelijk letsel ontstaan door het beklimmen of belopen van het solar dak en/of het zelfstandig monteren van een Veranda of Carport.

Stroomaansluiting

Het opwekken van zonne-energie gaat gepaard met hoge gelijkstroom. Daarom dient uw solar Veranda altijd te worden aangesloten op een beveiligde en aparte groep in uw meterkast. Wij adviseren u gebruik te maken van een erkend elektrotechnisch installateur voor uw installatie, of u maakt gebruik van onze aansluit mogelijkheden. Zonneoverkapping.com (handelsnaam van Scalaoutdoorliving BV) is niet verantwoordelijk voor fouten en/of onveilige situaties die zijn ontstaan door onzorgvuldige of onvakmatige installatiewerkzaamheden van de klant zelf of een door de klant ingeschakelde elektromonteur.